Een moment geduld alstublieft...

Veelgestelde vragen

Faq

Algemene vragen

Op onze website kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en vergelijken, verzekeringsvoorwaarden vergelijken en de verzekering van uw keuze online afsluiten. Wij zorgen dat de verzekering wordt ondergebracht bij de verzekeraar en verstrekken u informatie, maar wij adviseren u via deze website niet! Dit betekent dat uzelf verantwoordelijk bent voor enige schade die het gevolg is van een onjuiste keuze die u heeft gemaakt of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van uw gegevens. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, wilt u toch advies of heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Neem in dat geval direct contact met ons op via 020 795 798 4 of stuur een mail naar info@unitedinsurance.nl. U kunt uw schade ook online aan ons doorgeven. Zoals u van ons mag verwachten, zullen wij uw schade snel afwikkelen.

Voor de meeste schades geldt een eigen risico van € 65 (Nederland) of €150 (buitenland). Heeft u vrijwillig een hoger eigen risico gekozen dat is dat bedrag van toepassing.

Dekking

De polisvoorwaarden vindt u op deze pagina; op desktop aan de rechterzijde en op mobiel onder de veelgestelde vragen.

De maximale verzekerde waarde is € 500.000. Als u de koopsom of aanneemsom opgeeft ontvangt u tevens de garantie tegen onderverzekering.

Verhuur

Dat is mogelijk. Zelfs als u op professionele basis verhuurt is dat mee te verzekeren.

Verhuur is mogelijk. Ook verhuur op professionele basis kan verzekerd worden. Echter dient u wel op verzoek een contract met de professionele verhuurder te kunnen overhandigen. Heeft u dit niet of heeft u nog vragen neemt u dan contact met ons op. 020 795 798 4. Ook verhuur via Airbnb en Booking.com is verzekerd.

Verzekeren

Als u een vakantievilla, recreatiewoning, chalet, of bungalow heeft, kunt u zich verzekeren.

De Vakantievilla Verzekering is verder geschikt voor alle 2e woningen met een waarde tot en met 500.000 euro in Nederland en 600.000 euro in het Buitenland.

De Vakantievilla Verzekering is niet geschikt voor: caravans, strandhuisjes, trailers.

Als u meer dan vijf vakantiewoningen zou willen verzekeren dan kunt u contact met ons opnemen
op het telefoonnummer: 020 795 798 4 of via ons emailadres: info@unitedinsurance.nl.

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie Contact Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.