Uw vakantiehuis goed, snel en voordelig verzekerd. Inclusief verhuur en aansprakelijkheid

Ervaar onze scherpe premie, snelle service én deskundig advies.

Óók in het Buitenland

U kunt uw vakantiehuis naast in Nederland in bijna alle Europese landen op allriskbasis verzekeren. Wij brengen de verzekering dan bij Hiscox onder.

Verhuur meeverzekerd

Professioneel verhuur van uw vakantiehuis is gedekt op de Vakantievilla verzekering en hier valt onder andere Airbnb en Booking.com uiteraard onder.

Aansprakelijkheid

Het aansprakelijkheidsrisico als bezitter/eigenaar van een tweede woning in Nederland, is bij de Vakantievillaverzekering standaard meeverzekerd.

Recreatiewoningverzekering afsluiten
  • Gratis en direct uw premie berekenen
  • Complete dekking met premievoordeel
  • (Professioneel) verhuur meeverzekerd
  • Bungalows, vakantiewoningen & recreatiewoningen
  • Binnen Nederland & Europa
  • 14 dagen bedenktijd

Bereken uw premie


Uw recreatiewoning vandaag nog verzekeren tegen de beste condities? Bereken direct uw premie en sluit vandaag nog af.


  • Binnen 30 sec. een premie
  • Gratis en direct uw premie berekend
  • Zeer scherp tarief
Recreatiewoningverzekering voor vakantiehuizen in Nederland of het buitenland online afsluiten

Vakantievillaverzekering is een product van Klap b.v. dat zich richt op rechtstreekse, online verkoop van verzekeringen aan particulieren met een tweede huis, recreatiewoning, vakantievilla of zomerhuis. Op Vakantievillaverzekering.nl kunt u eenvoudig uw premie berekenen en kiezen voor een passende dekking. Zo zijn verhuur, aansprakelijkheid, inboedel en opstal standaard meeverzekerd en heeft u garantie tegen onderverzekering.

Veelgestelde vragen

Op Vakantievillaverzekering.nl kunt u eenvoudig uw premie berekenen en kiezen voor een passende dekking. Zo zijn verhuur, aansprakelijkheid, inboedel en opstal standaard meeverzekerd en heeft u garantie tegen onderverzekering.
Zo zijn bijvoorbeeld tuinhuisjes en een gastenverblijf in een ander gebouw ook meeverzekerd. Daarnaast bent u, in Nederland, verzekerd tegen verlies of diefstal van uw bagage tot een maximum bedrag.

Vakantievillaverzekering.nl is een onderdeel van United Insurance, een particuliere dochteronderneming van Klap Verzekeringsmakelaar.

United Insurance koopt grote volumes in, gebruikt haar kennis van de markt en producten, maakt zoveel mogelijk gebruik van standaardoplossingen, gebruikt geen moeilijke termen en past waar mogelijk moderne hulpmiddelen toe.
Dat ziet u direct terug in goede producten tegen lage premies. Wij bieden verschillende particuliere producten, van een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering tot een auto- en/of reisverzekering.
Van ieder product selecteren wij alleen aanbieders met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dus geen oneindige en lastige keuzes en maatschappijen, maar duidelijkheid.

Livechat