Een moment geduld alstublieft...

Vakantiehuis in Zwitserland?

Aantrekkelijk allrisk verzekerd via Vakantievillaverzekering

Uw vakantiehuis in Zwitserland verzekert u op allrisk basis bij vakantievillaverzekering. De verzekering brengen wij onder bij Hiscox, dé specialist in vakantiehuizen.

Bereken nu uw premie ›

Uw tweede huis in Zwitserland wilt u natuurlijk goed verzekeren. Kies daarom voor de vakantievillaverzekering van Hiscox! Hiermee verzekert u in één keer uw aansprakelijkheid, de opstallen (inclusief bijgebouwen en zwembad), de ruisraad en de fundering van uw vakantiehuis. Ook schade aan uw kunst is gedekt.

Omdat niet alle risico’s kunnen worden voorkomen, denkt Hiscox graag na over oplossingen in geval van nood. Zo kunt u gebruik maken van een terugkomdekking als u naar Zwitserland moet in verband met schade aan uw huis. De kosten van uw reis en verblijf zijn hierbij volledig gedekt! En mocht u uw huissleutel kwijtraken, dan worden de kosten van de vervanging van de sloten voor u betaald.

Bent u een fervent golfer? Dan heeft Hiscox u nog iets extra’s te bieden! Met de hole-in-one dekking bent u ook in uw vakantieregio verzekerd, wanneer u deelneemt aan een golftoernooi.

Berekenen en verzekeren ›

Uw voordelen:

Bel mij Chat nu

Daarom

Aanzienlijk premievoordeel ›

Erg goede schadeafwikkeling ›

Altijd deskundige adviseurs ›

Aantrekkelijke extra's ›


Alle landen

Logo KiFiD Logo Adfiz Logo RMIA Logo NVGA
Home Premie Contact Menu

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat